jueves, 24 de julio de 2014

Auga doce


[ir a la versión en castellano ]

La nota d'avui és volgudament diferent a les altres. Us vull fer una proposta.

La imatge uqe esn acompanya és una fotografia de Chema Madoz, un artista que me encanta.

Doncs bé la proposta que us faig és doble. 

D'una banda seria qüestió de posar-li títol (o deixar-la sense títol, com ha fet l'autor). 

La segona part és explicar què us suggereix la foto.

Podeu posar els vostres  comentaris en l'apartat corresponent. Si no seguiu el bloc, potser sortireu com "Anònimo".Aprofito, de passada, per convidar-vos a seguir el bloc.

Gràcies.

5 comentarios:

  1. El agua es un regalo maravilloso de la madre Tierra. Imagen refrescante y estimulante en estos días pero también recuerda el drama de lo que nos espera si no sabemos respetar nuestro planeta.

    ResponderEliminar
  2. El que em suggereix la imatge: estiu, entortolligat, entranyable, essencial, efímer i escàs. Es curiós que totes comencin per "e" no?

    ResponderEliminar
  3. A mi, el que em suggereix aquesta fotografia és un mot del qual desconec el substantiu....el mot és l'adjectiu EFÍMER...(deixo pels filòlegs la tasca d'aclarir-me aquesta qüestió,que, per altra banda, mai m'havia preguntat...).
    El glaçó, com la vida, és un regal efímer, mica en mica es va desfent i, no ens haurem adonat i ja no quedarà res....Per tant, com mot sàviament us diria l'Antoni C. : "Carpe Diem".
    Apa! Bones vacances

    ResponderEliminar
  4. És un regal per retenir a la memòria perque quan s´hagi desfet del tot si no l´has guardat com un "record" el perds per sempre.

    ResponderEliminar
  5. Segons la interpretació dels somnis diuen que si es somia amb gel és que ets una persona freda i distant que t´has d´esforçar molt per ser càlid afectivament però si el somni és un glaçó que es desfà és perquè a la teva vida hi haurà un canvi molt important a millor....( comentari extret d´una pàgina de intrepretació dels somnis). I com a comentari personal dir que és una fotografia molt ben feta i pensada pq. no hi ha gaire temps per fer-la. Visual i esteticament és magnífica. I si hi vols trobar emocions diria que és com moltes coses de la vida de cada persona que estan plenes de decisions ràpides,esporàdiques,fugaces i frugals.

    ResponderEliminar